Berättelsen om ert bröllop

Bröllopsotograf i Roslagen, Stockholm, Öland eller ja hela Sverige!

Ni som har hittat hit har bestämt er för att gifta er eller så känner någon som ska göra det. Jag vill säga stort grattis till att ni har hittat den stora kärleken till varandra och vill dela resten av era liv tillsammans. Att välja bröllopsfotograf till er stora dag är en uppgift ni bör välja med stor omsorg. Det handlar om ert bröllop, en av de största dagarna i ert liv. Det är oerhört viktigt att ni väljer en fotograf som känns rätt för er. Det första ni ska titta på är om fotografens bildstil tilltalar er och faller er i smaken. Sen är personkemi och förtroende jätteviktigt. Det är många minnen och ögonblick som ska fångas på bild och då måste ni känna er trygga med er fotograf. Ni kommer spendera många timmar tillsammans med fotogarfen så det är bra om ni gillar varandra. 

Jag vill väldigt gärna få äran att fotografera er stora dag om

  • Ni gillar mina bilder och verkligen älskar de bröllopssagor jag har fått äran att berätta! 
  • Ni vill ha en liten glad och smått galen tjej som klättrar i träd, ligger i vattenpölar, krälar i buskar och gör allt för att fånga de perfekta bilderna till er!
  • Ni gillar att få service från bröjan till slut och att era minnen hanteras med största kärlek från mig. 


Då kan jag vara rätt fotograf för er! Här nedan hittar ni all informtion ni behöver innan vi bokar in en mysig fika tillsammans och lär känna varandra lite bättre. 

Bröllopssagor jag har fått äran att berätta

Balingsholm

17 september 2016
 

Tyresö slott

30 april 2016

Marabouparken

27 augusti 2016
 

Ulriksdal

3 september 2016
 

Hur går det till?

Från planering till bilder

1. Skicka ett mail!

Maila eller ring mig! Berätta om ert bröllop och fråga mig om jag är ledig på ert datum.

2. Vi träffas

Gillar ni mina bilder och jag är ledig ert datum så bokar vi en en liten träff och ses över en fika. Där lär vi känna varandra lite bättre och pratar vi om er bröllopsplanering samt vad som är viktigt för er. 

Känns allt bra efter fikat så har vi en pre-shoot, alltså en test fotografering där ni får se mig i action bakom kameran och ni får öva på att stå framför. Det för att ni ska få ett litet smakprov av mig innan ni bokar.

3. Boka mig

Gillar ni mina bilder, mig som person och mig som fotograf då är det dags att boka. Det gör vi med att signa ett avtal. Avtalet är en trygghet för båda parter, att ni har valt mig till er fotograf och jag låser ert datum i min kalender. När avtalet är påskrivet skickar jag en faktura på bokningsavgift (30%).

4. Den långa väntan

Nu kommer väntan på den stora dagen! Under den här tiden har ni fri support via mail eller telefon. Alla frågor ni har ställer ni innan bröllopet till mig. 

5. Äntligen bröllop!

Ert bröllop! Nu är det äntligen dags! Jag kommer att ladda upp ordentligt med energi på morgonen/dagen innan och åka iväg till er. Eftersom vi har pratat och planerat i förväg så vet jag vad ni vill ha på er bröllopsdag och jag är självgående och tar bilder från många olika vinklar med olika objektiv. Jag har under flera delar av dagen på mig två kameror samtidigt med olika objektiv för att vara redo att fånga så många ögonblick som det är möjligt. 

6. Era bilder

Efter bröllopet så kommer både ni och jag vila dagen efter och njuta av dagen som varit. Sen kommer mitt jobb igång! Nu ska jag importera era bilder, göra urvalet och välja ut alla fina bilder på er och redigera dessa. När bilderna är klara så skickar jag dessa via ett webbgalleri så ni får se dem och dela med släkt och vänner. När slutfakturan är betlad så postar jag ett fint USB till er med alla utvalda bilder som ni får i både högupplöst format för prints och ett lågupplöst fomrat för webben. 

Vad ingår i paketen?

Ett bröllopsmöte med godfika

Innan bokning träffas vi över en fika, så vi lär känna varandra innan bröllopet och där ni får berätta om alla era planer! Vi kommer prata om vad som är viktigt för just er vid fotograferingen av er dag.  Allt för att ni ska känna tillit till mig som er fotograf och för att jag ska veta vilka ni är och vad ni tycker om så jag kan framhäva det i bilderna.

Pre-shoot

Vid vår träff tar vi lite bilder på er, så får ni känna hur det känns att stå framför kameran och öva lite så ni kan känna er lugna på er bröllopsdag. Pre shooten kan kombineras med en save the date fotosession. Vid bröllopsbokning får ni sedan alla utvalda bilderna pre-shooten ca 20 stycken högupplöst som skickas digitalt.

Alla bilder från bröllopet

Alla utvalda bilder från bröllopsdagen levereras högupplöst och lågupplöst (anpassat för sociala medier) på ett USB- minne som kommer med posten i ett fint litet paket. 

Ett onlinegalleri med era bilder

Ett webgalleri med alla era bröllopsbilder att dela med familj och vänner.

Bildvisnings möte

Efter ert bröllop får ni gärna komma till min lokal och fika igen. Där ni får era bilder på ett USB samt klämma och känna på många fina produkter jag erbjuder. Ni får se olika album, utskrifter och artplates. 

Vad kostar det?

Bröllops paket 2016

12 timmar

Sammanhängande timmar att disponra fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopdag. Här hinner vi få med från förberedeler till dans. 

28 000 kr

10 timmar

Sammanhängande timmar att disponra fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopdag. Här får ni med förberedelserna till långt in på middagen. 

24 000 kr

8 timmar

Sammanhängande timmar att disponra fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopdag. Här kan ni få med slutet av förberedelserna till början av middagen.

20 000 kr

5 timmar

Sammanhängande timmar att disponra fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopdag. Som förslag kan ni få med slutet av förberedelserna till brudskålen. 

16 000 kr

Önskar du längre paket än vad som finns i prislistan är du välkomen att maila mig på info@emmahammar.se 

Destination wedding

Bor ni väldigt långt borta i vårt avlånga land eller kanske utanför Sverige? Då kan ni boka mig flr destination wedding då jag reser till er och fotograferar ert bröllop. För mer info maila mig på info@emmahammar.se och berätta om ert bröllop!

Boka mig!

Va roligt att ni vill ses över en fika!

För att boka en träff med mig så skicka ett mail till mig på info@emmahammar.se 

Det skulle vara toppen om ni kan svara på dessa frågor i ert första mail till mig.
 

  • Ert för- och efternamn
  • Ert bröllopsdatum
  • Vart ni ska gifta er
  • Vilket paket ni är intresserad av om ni vet det redan nu
  • Ert telefonnummer om jag måsta få tag i er inna vårt möte
  • Hur hittade ni till mig?

Maila mig gärna! Vill ni ringa går et givetvis bra, men om jag inte kan svara just när ni ringer så prata in ett meddelande så ringer jag upp så snart jag får möjlighet!