Sista helgen i augusti var det blåsigt men strålande sol och värme. Perfekt för dagens bröllop mellan Cissi och Pelle som skulle gifta sig i den vackra Marabuoparken i Solna. Dagen för mig började med att komma hem till paret och fota föreberedelser i deras ljusa, morderna och vackra hem. Deras make up artist var redan i full färd med hår och smink när jag kom. Det är alltid lika härligt att komma till förberedelserna som är fulla med känslor! Det är precis osm det ska vara med förväntningar och lite nervositet. 

Jag och paret tog oss till Marabuoparken för deras bröllopsporträtt. Det var mycket folk i parken och njöt av sommarens kanske sista värme. Parken är stor med vackra blommor och träd så det fanns gott om fina plaster för oss att fota lite innan det var dags för vigslen. 

Hela vigseln var väldigt vacker och fin. De började med en väldigt vacker entré längs dammen till levande musik av två duktiga musiker. En god vän var deras vigselförättare och hela ceremonin var fulla med så mycket känslor och kärlek! 

Resten av kvällen fortsatte med många skatt, värme och ännu mer kärlek. Änltigen så var Cissi och Pelle gifta! 

Stort grattis till er!