Det var den sista april, en dag med strålande sol men fortfarande svalt i vårluften. Jag hoppade in i bilen på förmiddagen och styrde mot Tyresö slott där Emma och Gustav skulle gifta sig. Jag var i god tid och gick runt och kollade området för fina platser som skulle passa bra för porträtten. En liten stund innan det var dags för mig att börja jobba smög jag in i den mysiga stuga paret och deras familjer har sovit under natten. Jag möts direkt av en mycket glad och något nervös Gustav. Alla var i full gång med att ordna och fixa inför dagen. 

Jag blev visad upp till Emma och hennes kompisar som var i full färd med hår och smink. Det var så mycket värme och glädje i rummet. Dags för mig att börja jobba och plockade fram min utrustning. Hängde upp Emmas klänning i fönstret och där var mitt arbete i full gång! 

Det var så mycket glädje och kärlek genom hela Emma och Gustavs dag! Stämmningen var så omfamnande och jag rycktes lätt med i alla känslor och kände verkligen kärleken mellan Emma och Gustav. Även under vigselceremonin så var känslorna enorma med alla gäster som delade denna stora stund med paret. 

Det var så mycket värme att vara med under det här otroliga bröllopet och när jag åkte hem och var fulladdad med känslor och vämre. Jag körde hem med ett stort leende på läpparna.