Våra fyrbenta vänner

Din bästa vän!

Alla som har djur vet att de har en plats i familjen och i våra hjärtan. Vi bryr oss så mycket om dem att det värker i hjärtat. Många av oss skulle inte klara sig utan en fyrbent vän vid sin sida. Alla de minnen vi har tillsammans med dem fyller en otrolig glädje i våra liv. Dessa härliga minnen bär ni med er resten av era liv. Låt oss frysa några av dessa minnen på bild som ni har kvar för alltid, även efter att våra fyrbenta har vandrat vidare över de gröna ängarna. Dessa minnen kommer en dag att vara helt ovärderliga när de hänger ståtliga på väggen hemma.

Vid en fotografering med din bästa vän skapar vi tillsammans nya minnen. Ni får göra roliga saker tillsammans. En stund att glömma bort tid och rum, där ni befinner er i nuet. Den stunden finns jag med er och fångar ögonblick fulla med känslor. Era känslor. Äkta känslor.

Kom och ha en mysig stund med vovven!

Allt börjar med ett mail eller telfonsamtal

Självklart vill alla vi djurägare ha vackra bilder på våra allra bästa vänner att hänga på väggen hemma. Minnen vi kommer ha kvar för alltid som kommer hålla alla underbara minnen vid liv. Dessa minnen är helt ovärderliga! 

Jag är väldigt noggrann med plats, tidpunkt och ljus för att försärka upplevelsen när ni ser tillbaka på era minnen. Era känslor är alltid viktigast men med rätt plats, rätt ljus och rätt tid på dagen så kommer detta försärka upplevelsen ännu mer när ni ser tillbaka på bilderna. Det ska vara känslofyllda bilder med glädje, skratt, kärlek. Ja de känslor ni hade just då. 

Maila nu så bokar vi in en rolig stund tillsammans!

Vad kostar det?

Er investering

Fotografering i studio – 600 kr/h
Fotografering utomhus/hemma hos er – 900 kr/h

Bilder ingår inte i fotograferingsavgiften. Ni väljer själva vilket bildpaket ni vill ha efter fotograferingen när ni har sett alla bilderna i ert webbgalleri. Detta är även bokningsavgiften. 

10 bilder

Ni väljer själva vilka tio bilder ni vill ha ur ett webbgalleri jag skickar till er. Därefter skickar jag era valda bilder digitalt via en nedladdnings länk. 

2 900 kr 

20 Bilder

Det självklara pakatet för att få en varierad och fin fotovägg med hela familjen samlad. Här ingår 20 digitala bilder. 

3 900 kr 

Alla bilder

För er som inte kan välja bilder och vill ha hela upplevelsen som minne så är detta paketet för er! Ni får alla digitala bilderna på ett fint USB som jag skickar hem till er. Hela urvalet blir minst 50 bilder. 

4 900 kr 

Ge era bilder liv på papper

Printa era bilder och häng på väggen

Mer info kommer

Vackra album att bläddra i

Mer info komemr