Stunder tillsammans

Familjen är det käraste vi har

Familjen är det viktigaste vi har. Det är de vi bryr oss om så mycket att det värker i hjärtat. Att vara en familj betyder att man finns där för varandra i alla lägen. Man behöver inte dela samma blod utan en familj kan vara de du har valt att ha nära dig. Det är också viktigt att man tar sig tid att vara med familjen, att umgås, bry sig om varandra och ha roligt tillsammans. Det är vid dessa tillfällen många härliga minnen skapas, som ni bär med er resten av era liv. 

Vid en familjefotografering skapar vi tillsammans nya minnen. Ni får göra roliga saker tillsammans. En stund att glömma bort tid och rum, där ni befinner er i nuet. Den stunden finns jag med er och fångar ögonblick fulla med känslor. Era känslor. Äkta känslor.

Kom så leker vi tillsammans!

Allt börjar med ett mail eller telfonsamtal

Är du och din familj sugna på att skapa nya minnen tillsamamns så maila eller ring mig! Vi bokar en tid och plats som känns bra för er. 

Jag är väldigt noggrann med plats, tidpunkt och ljus inför varje fotografering. Era känslor är alltid viktigast men med rätt plats, rätt ljus och rätt tid på dagen så kommer detta förstärka upplevelsen ännu mer när ni ser tillbaka på bilderna. Det ska vara känslofyllda bilder med glädje, skratt, kärlek. Ja de känslor ni hade just då. 
 

Maila nu så bokar vi in en rolig stund tillsammans!

Vad kostar det?

Maila– Boka – Betala avgift – Fotografering – Beställ – Klart!

Skicka mail eller fyll i fomruläret nedan så kommer ni få svar av min inom 48h! Ni får all information ni behöver veta om fotograferingen samt priser i det första mejlet. Jag ser fram emot att höra från er! 

En investering


Fotografering utomhus/hemma hos er – 900 kr/h

Bilder ingår inte i fotograferingsavgiften. Ni väljer själva vilket bildpaket ni vill ha efter fotograferingen när ni har sett alla bilderna i ert webbgalleri. Detta är även bokningsavgiften. 

10 bilder

Ni väljer själva vilka tio bilder ni vill ha ur ett webbgalleri jag skickar till er. Därefter skickar jag era valda bilder digitalt via en nedladdnings länk. 

2 900 kr 

20 bilder

Det självklara pakatet för att få en varierad och fin fotovägg med hela familjen samlad. Här ingår 20 digitala bilder. 

3 900 kr 

Alla bilder

För er som inte kan välja bilder och vill ha hela upplevelsen som minne så är detta paketet för er! Ni får alla digitala bilderna på ett fint USB som jag skickar hem till er. Hela urvalet blir minst 50 bilder. 

4 900 kr 

Boka mig!