Bröllopspaket

Nedan ser du de färdiga paket jag erbjuder. Önskar du fler timmar än 12 går det också bra. Kontakta mig via bokningssidan så återkommer jag med en offert.

12 timmar

Sammanhängande timmar att disponera fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopsdag. Här hinner vi få med allt från förberedelser till dans.

38 000 kr

10 timmar

Sammanhängande timmar att disponera fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopsdag. Här får ni med förberedelserna till långt in på middagen.

32 000 kr

8 timmar

Sammanhängande timmar att disponera fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopsdag. Här kan ni få med slutet av förberedelserna till början av middagen.

28 000 kr

5 timmar

Sammanhängande timmar att disponera fritt. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha med från er bröllopsdag. Som förslag kan ni få med slutet av förberedelserna till brudskålen.

20 000 kr

Det här ingår

Innan bokning träffas vi över en fika, så vi lär känna varandra innan bröllopet och där ni får berätta om alla era planer! Vi kommer prata om vad som är viktigt för just er vid fotograferingen av er dag. Allt för att ni ska känna tillit till mig som er fotograf och för att jag ska veta vilka ni är och vad ni tycker om så jag kan framhäva det i bilderna.

Vid vår träff tar vi lite bilder på er, så får ni känna hur det känns att stå framför kameran och öva lite så ni kan känna er lugna på er bröllopsdag. Pre shooten kan kombineras med en save the date fotosession. Vid bröllopsbokning får ni sedan alla utvalda bilderna pre-shooten ca 20 stycken högupplöst som skickas digitalt.

Alla utvalda bilder från bröllopsdagen levereras högupplöst och lågupplöst (anpassat för sociala medier) på ett USB- minne som kommer med posten i ett fint litet paket.

Ett webgalleri med alla era bröllopsbilder att dela med familj och vänner.

Efter ert bröllop får ni gärna komma till min lokal och fika igen. Där ni får era bilder på ett USB samt klämma och känna på många fina produkter jag erbjuder. Ni får se olika album, utskrifter och artplates.

Destination wedding

Bor ni väldigt långt borta i vårt avlånga land eller kanske utanför Sverige? Då kan ni boka mig för destination wedding då jag reser till er och fotograferar ert  bröllop. För mer info maila mig på info@emmahammar.se och berätta om ert bröllop!