Om Emma

Jag är en väldigt glad, social och hälsosam tjej som älskar naturen! Bor i en gullig villa ute på landet med min flock på tre vallhundar, min man och min lilla son. Det bästa jag vet är att kombinera frilufts- och familjeliv. Mitt största intresse är att träna och tävla mina hundar i olika hundsporter. 

Något som också är viktigt för mig är välmående och hälsa. Är noga med kost och träning för att vara sund och stark men framförallt att må bra. 

Jag är en mycket kreativ och händig person, lite av en tusenkonstnär med attityden att jag klarar allt jag vill göra. Älskar konst och är mycket duktig på att teckna och måla. Pyssla, snickra, starta projekt med hus och tomt, ja allt är kul och framförallt att göra det själv!

En dag tog min kreativa sida en stor vändning när jag fick min första digitalkamera som tonåring. Allt skulle fotas! I vuxen ålder såg jag att mitt öga för konst speglade sig i mina fotografier och bestämde mig för att jag ville börja jobba som bröllopsfotograf!

På den vägen blev jag just bröllopsfotograf! Jag bara bestämde mig och skaffade den utbildning, kunskap och erfarenhet jag behövde. Jag verkligen älskar mitt jobb! Att kunna kombinera min konst med att följa människor i en av deras lyckligaste dagar i sitt familjeliv tycker jag är helt underbart.

Jag hoppas jag får vara en del av ert bröllop och berätta er story i bilder!