Så här går det till

Att boka en bröllopsfotograf är inget man gör varje dag och nedan har jag beskrivit lite om hur en bokning hos mig går till.

01. Första kontakten

Fyll i formuläret på kontaktsidan så får ni med alla uppgifter jag behöver. Förhoppningsvis är jag ledig på ert önskade datum.

02. Vi möts

Gillar ni mina bilder och jag är ledig ert datum så bokar vi en en träff och ses över en fika. Där lär vi känna varandra lite bättre och pratar vi om er bröllopsplanering samt vad som är viktigt för er.

Känns allt bra efter fikat så har vi en pre-shoot, alltså en test fotografering där ni får se mig i action bakom kameran och ni får öva på att stå framför. Det för att ni ska få ett litet smakprov av mig innan ni bokar.

03. Bokning

Efter vårt möte bestämmer ni om ni vill gå vidare och boka mig. Bokningen görs genom att signa ett avtal. Avtalet är en trygghet för båda parter, att ni har valt mig till er fotograf och jag låser ert datum i min kalender. När avtalet är påskrivet skickar jag en faktura på bokningsavgift (30%).

04. Den långa väntan

Nu kommer väntan på den stora dagen! Under den här tiden har ni fri support via mail eller telefon. Alla frågor ni har ställer ni innan bröllopet till mig.

05. Äntligen bröllop!

Nu är det äntligen dags! Jag kommer att ladda upp ordentligt med energi på morgonen/dagen innan och åka iväg till er.

Eftersom vi har pratat och planerat i förväg så vet jag vad ni vill ha på er bröllopsdag och jag är självgående och tar bilder från många olika vinklar med olika objektiv. Jag har under flera delar av dagen på mig två kameror samtidigt med olika objektiv för att vara redo att fånga så många ögonblick som det är möjligt.

06. Era bilder

Efter bröllopet så kommer både ni och jag vila dagen efter och njuta av dagen som varit. Efter det kommer del 2 av mitt jobb igång! Nu ska jag importera era bilder, göra urvalet och välja ut alla fina bilder på er och redigera dessa.

När bilderna är klara så skickar jag dessa via ett webbgalleri så ni får se dem och dela med släkt och vänner. När slutfakturan är betald så postar jag ett fint USB till er med alla utvalda bilder som ni får i både högupplöst format för prints och ett lågupplöst format för webben.